Maaike Botden van Het Woordatelier

over maaike botden

werkt al meer dan 10 jaar als freelance tekstschrijver, in de financiële sector en ver daarbuiten.

Als freelance tekstschrijver, copywriter en ghostwriter moet je meer kunnen dan alleen schrijven. Wat je er bij Het Woordatelier extra bij krijgt is ervaring, expertise en enthousiasme.

Door mijn studie Bedrijfskunde van de Financiële Sector en mijn werkervaring bij een grote bank, bevinden veel van mijn opdrachtgevers zich in de financiële sector. Maar ik leer graag nieuwe dingen. Dus werk ik ook voor organisaties in andere branches, zoals de zorg, advocatuur en de vastgoedsector. Verwondering en een gezonde nieuwsgierigheid: dat is wat me enthousiast maakt om ieder verhaal goed te doorgronden en in de beste vorm op papier te zetten. Op die manier heb ik al over uiteenlopende onderwerpen geschreven. Een aantal voorbeelden hiervan vind je in mijn portfolio.

Het Woordatelier werkt o.a. voor

Logo Ecclesia

werkwijze

zo komen we tot dat goede verhaal.

Ik ben een freelance tekstschrijver pur sang. Ofwel ik lever versterking op korte termijn, net wanneer jij die nodig hebt. Zo heb je jouw eigen tekstschrijver altijd binnen handbereik.

Het schrijven van blogs, artikelen of webteksten begint meestal met een intake of een telefonisch interview. Jij vertelt over de inhoud, ik stel je vraag na vraag en verdiep me in het onderwerp. Zo komen we tot de kern van het verhaal. Daarna ga ik aan de slag met het schrijven en krijg je een helder en goed leesbaar verhaal opgeleverd. Passend bij jouw organisatie en bij jouw doelgroep. Wordt het een advertorial in bijvoorbeeld een vakblad, of gaat het artikel over jouzelf? Dan kun je ervoor kiezen om het artikel onder mijn naam te publiceren. Schrijf je een blog of artikel op eigen titel? Dan ben ik jouw ghostwriter. Net hoe het jou het beste uitkomt. Als je zelf al een conceptversie hebt gemaakt van je tekst, dan kan dat ook het startpunt zijn. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Lees hier meer over mijn werk als financieel tekstschrijver, SEO-tekstschrijver en het schrijven van webteksten.

Infographic 10 jaar Het Woordatelier